mijncoronavaccin.nl
Klik Share Button Image en selecteer de optie “Zet op beginscherm" om toe te voegen aan uw beginscherm.
Zet op beginscherm Cancel
Close

Veelgestelde vragen

Staat jouw vraag er niet bij? Kijk dan op de website voor meer informatie. Bij vragen kun je altijd contact opnemen met info@mijncoronavaccin.nl

Wie voert dit onderzoek uit?
Dit onderzoek wordt uitgevoerd door Bijwerkingencentrum Lareb.

Is het coronavaccin onveilig?
Nee, de goedgekeurde vaccins zijn veilig. Voor coronavaccins gelden dezelfde strenge eisen als voor andere vaccins. De ervaringen met het coronavaccin worden door ons gemonitord. Hiermee kunnen we eventuele klachten die optreden na de vaccinatie snel verzamelen. 

Wordt er veilig omgegaan met persoonlijke gegevens?
Informatie over hoe wij omgaan met gegevens kun je vinden in ons Privacy Statement

Ik ben mijn wachtwoord vergeten.
Bijwerkingencentrum Lareb heeft geen inzicht in jouw wachtwoord. Gebruik voor het opnieuw instellen van een wachtwoord de wachtwoord vergeetoptie

Hoe weet ik wanneer ik een vragenlijst kan invullen?
Het onderzoek  bestaat in totaal uit 7 vragenlijsten. Je ontvangt van ons een e-mail als je een nieuwe vragenlijst kunt invullen. Door in te loggen op www.mijncoronavaccin.nl kom je bij de nieuwe vragenlijst en kun je deze direct invullen. Het invullen van de vragenlijst duurt gemiddeld 10 minuten.

Hoeveel vragenlijsten krijg ik?
Na de aanmelding krijg je in totaal 7 vragenlijsten om in te vullen. De basisvragenlijst staat direct na registratie voor je klaar. Zeven dagen nadat je de vaccinatie hebt gekregen, ontvang je de tweede vragenlijst. In totaal ontvang je zeven keer een vragenlijst, verspreid over een periode van zes maanden. Je logt in op www.mijncoronavaccin.nl en kunt de vragenlijsten online invullen. Dit duurt gemiddeld 10 minuten per keer.

Hoe meld ik me af voor dit onderzoek?
Je kunt je te allen tijde afmelden voor dit onderzoek door een e-mail te sturen aan info@mijncoronavaccin.nl. Reden van afmelden hoeft hierbij niet vermeld te worden.

Ik kan niet meer meedoen met dit onderzoek, maar heb wel een klacht gekregen, en nu?
Je kunt jouw klacht(en) na het coronavaccin melden bij Bijwerkingencentrum Lareb. Ga hiervoor na www.lareb.nl.

Word ik op de hoogte gehouden van de onderzoeksresultaten?
Nadat de vragenlijsten zijn verwerkt, zullen de (tussentijdse) resultaten worden getoond op de website van Bijwerkingencentrum Lareb.

Kan ik, als zorgverlener, informatiemateriaal aanvragen? 
Ja, je kunt deze aanvragen door hier te klikken.